Algemene voorwaarden Travel Break

Algemene voorwaarden 

Wij willen u vragen de algemene voorwaarden in acht te nemen van de desbetreffende organisatie waaruit uiteindelijk de boeking plaatsvindt. Travel Break is een compleet reisbureau waar tal van accommodaties en verblijfplaatsen te vinden zijn. Echter wanneer u uiteindelijk een boeking plaats via een doorgelinkte pagina gelden de algemene voorwaarden van de desbetreffende organisatie.

Daarnaast is Travel Break een onafhankelijke reisorganisatie die ook verschillende accommodaties aanbiedt welke direct geboekt kunnen worden via de website van Travel Break. Wanneer er een boeking plaatsvindt via Travel Break gelden de algemene voorwaarden van Travel Break.

Verhuur Safari Tenten op aanvraag | Cala Gogo

Wilt u een Safari tent reserveren via onze website? Dan dienen wij een aanvraag in bij de camping, om zo te kijken of het mogelijk is om u een fantastisch verblijf aan te kunnen bieden. Het is belangrijk om rekening te houden met de algemene voorwaarden van Camping Cala Gogo die hier gehanteerd worden. Het in- en uitchecken loopt dan ook via de camping, evenals de betaling etc.

Zie hier de algemene voorwaarden & annuleringsgarantie van Camping Cala Gogo.

Verhuur Super Lodge tenten | Travel Break

(Geldig voor reserveringen die gemaakt worden vanaf 1 mei 2021)

Wilt u een Super Lodge tent reserveren via onze website? Dit kan direct volgens het boekingssysteem. De beschikbaarheid van de tenten kan je zien aan de hand van het boekingssysteem evenals de prijzen. Het is belangrijk om rekening te houden met de algemene voorwaarden van Travel Break die hier gehanteerd worden. Zie onderstaande belangrijke punten.

Factuur en (aan-)betaling

Na boeking ontvangt u van ons een bevestigingsformulier, dit is tevens de factuur.

Voor al onze boekingen is een aanbetaling verschuldigd van 20%. Gelieve deze aanbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van het bevestigingsformulier aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 15 dagen voor aankomst te worden voldaan.
U dient zelf zorg te dragen voor een tijdige betaling van het restant, je ontvangt hiervoor geen acceptgiro.

Na ontvangst van het volledige factuurbedrag, ontvangt u van ons uiterlijk een week voor je aankomst de reisbescheiden.

Indien de betalingen niet voor de gestelde datum voldaan zijn behoudt Travel Break het recht de reservering te annuleren.

Bij nalatigheid van de betalingen, komen alle kosten, zowel gerechtelijke als buitengerechtelijke kosten, voor rekening van diegene die de reservering heeft gemaakt.

Borg Super Lodge tent 

De borg voor de tenten bedraagt €100,- dit bedrag dient contant te worden voldaan op de camping. Je dient de gehuurde accommodatie aan het eind van je verblijf schoon en opgeruimd over te dragen aan onze medewerkers. Wanneer u de accommodatie naar behoren hebt achtergelaten ontvangt u  bij het uitchecken de borg terug.

Eindschoonmaak

Travel Break berekent een verplichte schoonmaakkosten van €40,- per gehuurde tent-accommodatie. Dit bedrag dient contant te worden voldaan bij aankomst op de camping. Hiermee zorgen we dat u in een professioneel schoongemaakte accommodatie ontvangen wordt.

Regels voor het correct achterlaten van uw accommodatie:

 • De koelkast dient leeg te zijn
 • Het vuilnis dient verwijderd te zijn uit uw accommodatie
 • Het serviesgoed en keukengerei dient schoon in de daarvoor bestemde kasten te staan

Het schoonmaken van de slaapgedeeltes en de leefruimte neemt Travel Break voor eigen rekening. U bent dus niet verplicht de accommodatie te vegen en te dweilen. 

Annuleringsvoorwaarden

Reserveringen kunnen kosteloos tot 14 dagen voor uw aankomstdag worden geannuleerd. Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Voor annuleringen binnen 14 dagen voor aankomst dienen de volgende annuleringsvoorwaarden.

Covid-19

Wanneer de camping moet sluiten of Spanje de grenzen sluit vanwege Covid-19 binnen 14 dagen voor uw aankomstdag, ontvangt u de volledige reissom (behalve de aanbetaling en administratiekosten) terug op uw rekening.

Om welke reden kan ik annuleren?
 • Door ernstige ziekte, ernstig ongeluk of overlijden van de boeking houder, wettelijke partner of een van de directe bloed- of afstammelingen, schoonzonen of schoondochters.
 • Overlijden van een broer of zus van de reserveringshouder.
 • Ernstige materiële schade aan eigendommen van de eigenaar die uw aanwezigheid vereist.
Wanneer en hoe wordt het bedrag terugbetaald?

Het volledige bedrag minus de aanbetaling en administratiekosten wordt terugbetaald, wanneer de gebeurtenissen die op deze pagina worden beschreven, zich plaatsvinden, binnen 14 dagen voor aankomst op de camping. Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 10 werkdagen overgemaakt.

Wat valt er niet onder deze garantie?
 • Het dekt geen schade als gevolg van oorlog, staking, nucleaire effecten, radioactieve effecten of terrorisme.
 • Het dekt geen schade die zijn veroorzaakt door de reserveringshouder of andere metgezellen die bij de reservering zijn geregistreerd.
 • Het dekt geen schade veroorzaakt door zelfmoord door de eigenaar of leden die als metgezellen in de reservering zijn geregistreerd.
 • Elke reden die is opgetreden na het boeken van de garantie.
 • Geen terugbetaling is mogelijk van het betaalde bedrag als de reden een chronische ziekte is.
 • Geen terugbetaling is mogelijk als reden de terugbetaling van het bedrag van de ziekte als gevolg van depressie die niet leidt tot een ziekenhuisopname van meer dan 3 dagen.
 • Het dekt niet de annulering van de reservering voor schade veroorzaakt door meteorologische oorzaken. 

Hoe kunt u de annulering van de reservering aanvragen?

U moet een e-mail sturen met de reden, het reserveringsnummer naar info@travel-break.com

Aansprakelijkheid

Travel Break kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal, verlies, letsel of schade, berokkend aan of door gebruikers van de door de reisorganisatie aangeboden accommodatie. Travel Break is niet aansprakelijk voor de gevolgen van natuurrampen, zoals branden, extreme wateroverlast en schades aangericht door weersinvloeden.
Travel Break is niet aansprakelijk voor geschillen met andere reisorganisaties, touroperators, campings en andere bemiddelaars.

Niet beschikbaar zijn van accommodaties

Wanneer de gereserveerde accommodatie onverhoopt niet aangeboden kan worden, zal Travel Break een vergelijkbaar of beter alternatief aanbieden (zulks te beoordelen door Travel Break).

Huisdieren

Huisdieren zijn in het voor en naseizoen onder bepaalde voorwaardes toegestaan, u dient hierover contact op te nemen met het reserveringskantoor.

Toeristenbelasting

Per 1 november 2012 zal de Spaanse/Catalaanse overheid toeristenbelasting gaan heffen. Je dient er rekening mee te houden dat je bij aankomst op de camping aan de receptie toeristenbelasting moet betalen voor personen van 17 jaar en ouder.

Het tarief is circa € 0,50 per persoon nacht, en wordt gerekend over maximaal de eerste 7 nachten.

Lastminutes/aanbiedingen

Wanneer je een vakantie bij ons boekt kun je ervoor kiezen om dit te doen op het moment dat de vakantie van jouw (eerste) keuze nog beschikbaar is óf te wachten tot de aanbiedingen komen. Hoe langer je wacht met het boeken van een vakantie, hoe minder er beschikbaar is, zodat je wellicht gebruik moet maken van jouw vierde of soms zelfs wel vijfde keuze. Echter, daar wij gebruik maken van fluctuerende prijzen, kan het zijn dat wij naarmate het seizoen nadert, de prijzen laten zakken. Aan beide boekingswijzen kleven dus zowel voor- als nadelen. Wij laten onze reizigers vrij te kiezen voor de wijze die ze het meest aanspreekt.

Aanvullende informatie

Reserveringen voor jongeren (< 21 jr.) zonder dat deze begeleid worden door voor hen verantwoordelijke personen kunnen wij helaas niet accepteren. 

Percelen en perceel groottes kunnen afwijken van welke op de foto’s op onze website getoond worden. Inventarissen kunnen afwijken van de inventarissen zoals die getoond worden op de foto’s op onze website. Aannames naar aanleiding van foto’s getoond op onze website zullen niet gehonoreerd worden.