Algemene voorwaarden Camping Cala Gogo

Klik hier voor de Algemene voorwaarden van Camping Cala Gogo

Terms and Conditions | Camping Cala Gogo – Grupo Sènia 

  1. Contractvoorwaarden voor plaatsen
  2. Contractvoorwaarden voor Mobil Homes, Tenten en Bungalows
  3. Contract MySpace voor staanplaatsen
  4. Contract MyHouse voor accommodaties
  5. Annulering garantie

Wanneer u een specifieke plaats wilt boeken vraagt Cala Gogo de volgende prijzen:

MyHouse prijzen per dag: 
tot 18 juni: €3,-
19 juni tot 2 juli: €4,-
3 juli tot 9 juli: €5,-
10 juli tot 21 augustus: €6,-
22 augustus tot 4 september: €4,-
5 september tot 18 september: €3,-

Het huren van bedlinnen kost €2,- per dag, per persoon.

Schoonmaakkosten bedragen €40,-

 

1. Contractvoorwaarden voor plaatsen

De aanbetaling is 30%. Het restant bedrag (70%) dient 15 dagen voor aankomstdatum te worden voldaan. Indien deze niet binnen deze periode wordt gerealiseerd, heeft de camping het recht deze reservering te annuleren.
Indien de klant niet vóór 12.00 uur op de dag na de door hem aangekondigde aankomstdatum gearriveerd is, verliest hij zijn reservering en de aanbetaling. Behalve wanneer de klant de receptie heeft gewaarschuwd over een eventuele vertraging. Er wordt geen concreet nummer van staanplaats (behalve MySpace staanplaatsen) gereserveerd. Bij aankomst krijgt u te horen welke plaats u toegewezen is. Cala Gogo heeft het recht een reservering te annuleren als bij aankomst blijkt dat de gegevens, weergegeven in de reserveringsaanvraag, niet overeenstemmen met de werkelijkheid. Sommige activiteiten (Mini Club, Animatie, etc.) zijn niet de gehele periode open. De prijzen zijn inclusief btw. Toeristenbelasting is niet inbegrepen.

De camping heeft het recht een reservering te weigeren binnen 3 werkdagen na ontvangst. In dit geval zal de klant hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht worden.

Maximale aantal personen is 6 volwassenen of kinderen met hun ouders per plaats.

BELANGRIJK: Paspoort of Identiteitskaart verplicht. Ook accepteer je de polsbandjes ten alle tijde op de camping te dragen. 

2. Contractvoorwaarden voor Mobil Homes, Tenten en Bungalows
Aanbetaling (op speciale aanbiedingen na) is 30% van het totaalbedrag. Het restant bedrag (70%) dient 15 dagen voor aankomstdatum te worden voldaan. Indien deze niet binnen deze periode wordt gerealiseerd, heeft de camping het recht deze reservering te annuleren.

De gereserveerde periode kan niet worden gewijzigd en zal helemaal betaald moeten worden. In geval van overmacht heeft de camping het recht de accommodatie te veranderen en een soortgelijke accommodatie aan te bieden. Het maximaal aantal personen per bungalow, tent of stacaravan, mag niet hoger zijn dan de gepubliceerde maximale aantal personen. Indien de klant niet is gearriveerd op de volgende dag na de geplande aankomstdatum voor 12 uur, verliest hij zijn recht over de reservering. Ook zal de klant het aanbetaalde bedrag verliezen en heeft de camping het recht de accommodatie te verhuren aan een derde persoon. Er wordt geen concreet nummer van Mobile-home, Tent of Bungalow gereserveerd. Bij aankomst zal u te horen krijgen welke accommodatie u toegewezen krijgt. Sommige activiteiten (Mini Club, Animatie, etc.) zijn niet de hele periode open.

De prijzen zijn inclusief BTW. Toeristenbelasting niet inbegrepen.
De camping heeft het recht een reservering te weigeren binnen 3 werkdagen na ontvangst. In dit geval zal de klant hiervan schriftelijk op de hoogte gebracht worden. Alleen volwassenen of kinderen met hun ouders.

BELANGRIJK: Paspoort of Identiteitskaart verplicht.

Ook accepteer je de polsbandjes ten alle tijde op de camping te dragen. Honden zijn verboden in de accommodatie, behalve waar dit expliciet is toegestaan. Het verbruik van water, licht en gas zijn inbegrepen. Ook is er één parkeerplaats (voor een voertuig) per accommodatie gereserveerd.

Annuleringen dienen schriftelijk te worden doorgegeven. De volgende kosten zullen hiervoor berekend worden: Inc. B.T.W.

3. Contract MySpace voor staanplaatsen

Het is persoonlijk en onoverdraagbaar en wordt bevestigd na de ontvangst van de eerste aanbetaling. Er worden geen wijzigingen aanvaard van de vakantieperiode of van de medereizigers, behalve bij speciale toestemming van de camping.
De klant zal over de caravan-, camper-, tent of vouwwagenplaats beschikken op de dag van aankomst vanaf 13:00 uur tot op de dag van vertrek 12:00 uur s ´middags. Indien de klant later arriveert dan de geplande datum of voortijdig vertrekt, zal het totaalbedrag onveranderd blijven.
Het minimum verblijf is in het hoogseizoen 10 en in het laagseizoen 2 nachten.
Om het contract te bevestigen dient de klant een aanbetaling van 50% te voldoen per credit card. Het resterende bedrag dient de klant per bankoverschrijving hoogstens 15 dagen van tevoren te voldoen. Indien de klant het verschuldigde bedrag niet binnen de betalingstermijn heeft voldaan, betekend dit helaas annulering van het contract en verlies van de toegewezen plaats.

Annuleringen Garantie: Meer informatie over de Annulering Garantie vind je hier.

De klant die niet gearriveerd is op de volgende dag na de geplande aankomstdatum voor 12:00 uur, verliest zijn recht op de toegewezen caravanplaats. De camping mag deze opnieuw verhuren, behalve wanneer de klant de receptie heeft gewaarschuwd over een eventuele vertraging. In dit geval blijft de reservering gelden.
De administratie kosten voor een MySpace plaats zijn tussen 1 en 5 euro/nacht. De camping garandeert de toegewezen plaats, behalve bij overmacht. In dit geval zullen de extra administratiekosten terugbetaald worden.

4. Contract MyHouse voor accommodaties.

Het is persoonlijk en onoverdraagbaar en wordt bevestigd na de ontvangst van de eerste aanbetaling. Er worden geen wijzigingen aanvaard van de vakantieperiode of van de medereizigers, behalve bij speciale toestemming van de camping.
De klant zal kunnen beschikken over de accommodatie van aankomst vanaf 16:00 uur tot op de dag van vertrek om 11:00 uur. Indien de klant later arriveert dan de geplande datum of voortijdig vertrekt dan blijft het totaal bedrag het bedrag van de oorspronkelijke periode.
Het minimum verblijf in het hoogseizoen is 10 nachten en in het laagseizoen 2 nachten. Wanneer u een boeking maakt, geef dan alstublieft op met hoeveel volwassenen en met hoeveel kinderen u komt en selecteer MyHouse. Geef in de opmerkingen aan op welke Mobil Home of bungalow u graag zou willen staan en en wacht op het antwoord van de camping over de mogelijkheid en beschikbaarheid.
Om dit te bevestigen dient de klant een aanbetaling van 50% te doen (Betaling alleen via bankoverschrijving) of per credit card (na instructies van de camping). Het resterende bedrag dient de klant per bankoverschrijving hoogstens 15 dagen van tevoren te voldoen. Indien dit bedrag niet wordt voldaan, dan betekent dit helaas voor de klant annulering van het contract en verlies van de toegewezen plaats.

6. Annuleringen Garantie:

Meer informatie over de Annulering Garantie vind je hier

De klant die niet gearriveerd is op de volgende dag na de geplande aankomstdatum voor 12:00 uur, verliest zijn recht op de toegewezen accommodatie en de camping mag deze opnieuw verhuren, behalve wanneer de klant de receptie heeft gewaarschuwd over een eventuele vertraging in zijn aankomst op de camping. In dit geval blijft de reservering gelden.
De administratieve kosten voor een plaats MyHouse is tussen 3 en 6 euro/nacht. De camping garandeert dat de klant de toegewezen accommodatie zal mogen bewonen tijdens de verblijfstijd volgens contract, behalve bij overmacht. In dit geval zal het totaalbedrag dat als administratieve kosten is voldaan is voor MyHouse terugbetaald worden

Annulering garantie
The Sènia Group proposes hiring a cancellation guarantee that covers, under certain circumstances, the reimbursement of all or part of your stay. 
The subscription to the cancellation guarantee package is strongly advised. The amount is 3 Euro/night. This amount must be fully payed at the time of the booking.
Group Sènia will not refund for any reason not covered by this guarantee.All started stayings will be paid in full.