Safaritent

Prijzen en beschikbaarheid

2 persoons safaritent

Avontuurlijk verblijf voor 2 personen in deze stoere safaritent. Voorzien van twee bedden, een mini koelkast en een terras met 2 buitenstoelen. Een gedeelde keukenunit is aanwezig. Dit verblijf zal iedereen, die iets speciaals zoekt aanspreken.

Wat biedt de safaritent? Heerlijk ontspannen kamperen in deze mooie safaritent. De safaritent heeft een stoere en robuuste uitstraling en bied je een unieke kampeerbeleving. De safaritent heeft een slaapgebied met 2 keer 1-persoonsbed. De bedden zijn voorzien van kussens en 1-persoonsdekbed. Ook is er binnen voldoende leefruimte en er staat een mini koelkast. Er is geen badkamer aanwezig in de tent zelf, maar je kan gebruik maken van het sanitair gebouw in de jachthaven. De safaritent is een perfecte uitvalbasis voor een ontspannen en avontuurlijk verblijf op het strand van Almere. Marina Parcs verhuurt 3 safaritenten op een veld in de jachthaven marinamuiderzand in Almere.

Faciliteiten

  • 2x eenpersoonsbed
  • 4 Sterren
  • Buitenstoelen
  • Kleine koelkast
  • Kussens en dekbed
  • Sanitair gebouw in jachthaven

Omgeving Flevoland

Marina Muiderzand

Op een magische plek onder de rook van Amsterdam en gelegen aan het Markermeer vind je Marina Muiderzand in Almere. Een verborgen juweeltje, omgeven door zand, water en ongerepte natuur. In de jachthaven Marina Muiderzand tref je diverse accommodaties aan van Marina Parcs. Achter deze jachthaven is een fraai duinlandschap ontwikkeld waar meerdere accommodaties te vinden zijn, je zal een heerlijke vakantie aan het water beleven. Kies je voor de tiny wagon, safaritent, duinlodge of toch het chalet? Een ruime keuze aan accommodaties aan en zelfs op het water bij Marina Parcs in Almere. Jachthaven Marina Muiderzand is een plek waar je kan genieten van de prachtige natuur, de zilte lucht en het kabbelende water, dat blauw oplicht in het licht van de lucht.

Jachthaven Muiderzand Almere

De jachthaven in Almere is een ideale plek waar alle watersportliefhebbers zeker eens geweest moeten zijn. Op deze plek, waar gezelligheid geen tijd kent, is er altijd voldoende te beleven voor jong en oud! Kom kiten, vaar met een catamaran over het IJmeer en Markermeer en plons in het water bij Strandbad Duin. Vanaf het water kijk je uit over het IJmeer en zie je het forteiland Pampus liggen. Tussen het ruisende riet en in de lucht tref je ontelbaar veel vogels en prachtige zwanen aan die hun nieuwsgierigheid tonen. Geniet na een lange dag vanuit jouw bijzondere accommodatie van de adembenemende zonsondergang. Een verblijf bij Marina Parcs is een beleving die je keer op keer zal blijven verwonderen.
 

Locatie Almere