Noord-Holland

  • Bestemming

  • Type accommodatie

  • Sterren

  • Faciliteiten

  • Bestemming

  • Type accommodatie

  • Sterren

  • Faciliteiten

Ontdek Kustpark Egmond aan Zee, gelegen bij een grote badplaats en midden in de duinen.
De 4 persoons Campi is een comfortabel water-appartement met een groot dakterras zodat je altijd een plekje in de zon hebt!
De Havenlodge+ is een comfortabel 4 persoons appartement op het water, voorzien van airconditioning
De Woude is een ruime 6 persoons woonark, voorzien van alle luxe en een heerlijk terras met uniek uitzicht over het Uitgeestermeer
De Havenlodge is een comfortabel 4 persoons appartement op het water met prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer
Verblijven in een drijvend appartement met uniek zicht over de haven. Genieten van het spiegelende water en de rust
Een Havenlodge in de jachthaven van Monnickendam, geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van twee slaapkamers
Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie?
Verblijf in een van de 6 persoons havenlodges dichtbij het centrum van Amsterdam. Geschikt voor 6 personen en volledig ingericht.
De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland. De Zwerver is gebouwd in 1900 op scheepswerf De Vlijt in Oude Wetering.
Verblijven in een drijvend appartement met uniek zicht over de haven. Vanaf het dakterras zie je de haven volop in beweging en een prachtig kleurenpallet van de zonsondergang!
Overnacht in Naarden in diverse bijzondere accommodaties bij Jachthaven Naarderbos van Marina Parcs. Klim en klauter in de speeltuin, ontspan aan het zwemstrand of sla een balletje op de golfbaan.
De Chalets met stromend water en keukenunit, zijn afgestemd op een sportieve of culturele vakantie. Pittoreske plaatsjes, Amsterdam en Almere City Mall, liggen in de nabijheid.
Aan het binnenwater van de haven staan Tiny wagons met keukenunit. Geniet van de levendigheid van deze sfeervolle haven met een uniek natuurzwembad aan het open water. Een plek om naar terug te verlangen!

Noord-Holland