Havenlodge 4 persoons

Prijzen en beschikbaarheid

Havenlodge 4 persoons

Deze 4 persoons havenlodge ligt in het mooie Amsterdam. Geniet van het mooie uitzicht en de vele boten die voorbijvaren. Amsterdam de perfecte stad voor een dagje weg. Loop door de winkelstraten, drink een drankje op het terras of bezoek de vele museums.

Deze 4 persoons boot is een prachtige havenlodge in de haven van Tineke Bakker in Amsterdam. Deze gezellige unieke lodges bevinden zich aan de achterkant van de jachthaven, tussen boten, waardoor ze een prachtige locatie hebben. In ongeveer 15 minuten ben je in het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer. De havenlodge heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, in de woonkamer staat een slaapbank voor twee personen. Dit maakt de havenlodge groot genoeg voor 4 personen. Er is een kleine, maar volledig uitgeruste keuken met twee branders, een koelkast, een koffiezetapparaat en alle basisfuncties die je nodig hebt om te koken. De lodges zijn ook uitgerust met tv-aansluiting, wifi in de jachthaven en een moderne badkamer met douche, toilet en wastafel.

Faciliteiten

  • Badkamer
  • Koffiezetapparaat
  • Slaapbank
  • Tv-aansluiting
  • Tweepersoonsbed
  • Volledig ingerichte keuken
  • WiFi

Omgeving Noord Holland

Jachthaven in Amsterdam

Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie? Marina Parcs heeft een 4-persoons havenlodge liggen in de Jachthaven Tineke Bakker en in de E-harbour Jachthaven Amsterdam Amstel ligt een 6-persoons havenlodge. Hier beleef je een heerlijk rustige overnachting op het water, maar ben je niet ver verwijderd van de vele activiteiten die je kan ondernemen in onze hoofdstad. Vanuit de E-harbour loop je naar de metrohalte waar lijn 51, 53 of 54 rijden naar het stadscentrum. Vanuit jachthaven Tineke Bakker neem je tramlijn 14 of 26 om het levendige centrum te bereiken.

Locatie