Havenlodge Monnickendam

Prijzen en beschikbaarheid

Havenlodge 4 persoons

Een Havenlodge in de jachthaven van Monnickendam, geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van twee slaapkamers.

De havenlodge biedt alle luxe die je op een boot kan vinden. Je hebt de beschikking over een knusse woonkamer, een badkamer met een toilet, een compacte open keuken met een koelkast en een Dolce Gusto koffiezetapparaat. De havenlodges hebben 2 slaapkamers. Er is één slaapkamer met twee bokspringen en één slaapkamer met een stapelbed. Daarnaast beschikt de havenlodge over een terras met uitzicht over de jachthaven

Voor vele watersporters is Monnickendam een ware ontdekking. Sfeervol, levendig en verrassend dichtbij Amsterdam (15 km), Purmerend en Alkmaar. De jachthaven ligt op loopafstand van de oude stadskern. Er is gratis Wifi, een speeltuin en bbq-plaatsen. Ook is er een watersportwinkel in het havenkantoor.  

Faciliteiten

  • Speeltuin
  • BBQ-plaatsen
  • Fiets- en bootverhuur
  • Wasserette
  • Watersportwinkel
  • Havenkantoor
  • Sanitaire voorzieningen
  • Gratis wifi toegang
  • Gratis parkeren

Omgeving Noord Holland

Marina Monnickendam

Wil jij graag overnachten in de buurt van Amsterdam? Slechts 15 kilometer boven de hoofdstad ligt de jachthaven Monnickendam genaamd; Marina Monnickendam. In deze jachthaven nabij het Markermeer en aan de Gouwzee vind je de 4-persoons havenlodge van Marina Parcs. Wanneer je overnacht in een havenlodge geniet je van het weidse uitzicht over de haven. In de jachthaven Marina Monnickendam kan je tijdens je verblijf gebruik maken van de verschillende faciliteiten; gratis wifi, speeltuin, BBQ-plaatsen en een watersportwinkel. Geniet van een verblijf in een havenlodge van Marina Parcs.

Overnachten in Monnickendam

In het pittoreske stadje Monnickendam kan je genieten van een heerlijke vakantie aan het water. Vanuit de jachthaven Marina Monnickendam vaar je zo het Monnickerdammergat, de Gouwzee of het Markermeer op. Maar ook sta je met slechts vijf minuutjes fietsen in het centrum van Monnickendam. Kom je overnachten in Monnickendam en wil je verblijven in onze 4-persoons havenlodge? Dan heb je de beschikking over een gezellige woonkamer met televisie, een compacte maar moderne badkamer met douche en toilet en een kleine keuken met koelkast, kookplaat en een koffiezetapparaat. In de eerste slaapkamer zal je heerlijk slapen op het tweepersoons boxspringbed en in de tweede slaapkamer staat een stapelbed, erg leuk voor de kinderen. Vanaf het terras van de havenlodge heb je een goed zicht op de langsvarende boten en de jachthaven Monnickendam. Wanneer kom jij overnachten in Monnickendam in een havenlodge van Marina Parcs?

Locatie Monnickendam