nl Dutch

Bestemmingen

  • Bestemming

  • Type accommodatie

  • Sterren

  • Faciliteiten

  • Bestemming

  • Type accommodatie

  • Sterren

  • Faciliteiten

Camping Cala Gogo is een van de mooiste familie campings aan de Costa Brava. 4 sterren camping met maar liefst 6 zwembaden, privé strand en nog veel meer!
Resort Poort van Zeeland heeft veel te bieden voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich uren in de indoorspeeltuin, glow-in-the-dark minigolf of op het strand
Luxe ingerichte woonboot in een prachtige omgeving. Deze woonboot bevat alles voor een top vakantie aan het water!
De Tempo 6.25 is stoere, moderne tender en is ideaal voor een dagje varen of om de omgeving te verkennen.
In Udenhout ligt een van de gezelligste familiecampings van Noord-Brabant. Neem een duik in het zwembad of laat je entertainen door het animatieteam.
Vakantieperk Kijkduin is een bruisend familiepark aan zee. Het park heeft een overdekt zwembad, een gezellig terras, heerlijke speeltuinen en nog veel meer!
Ontdek Kustpark Egmond aan Zee, gelegen bij een grote badplaats en midden in de duinen.
Als je van water houdt, is Camping Eiland van Maurik geknipt voor jouw vakantie. Zwemmen, zeilen, waterskiën, suppen, vissen, dit waterparadijs biedt wateractiviteiten voor álle leeftijden.
De 4 persoons Campi is een comfortabel water-appartement met een groot dakterras zodat je altijd een plekje in de zon hebt!
De Havenlodge+ is een comfortabel 4 persoons appartement op het water, voorzien van airconditioning
De Woude is een ruime 6 persoons woonark, voorzien van alle luxe en een heerlijk terras met uniek uitzicht over het Uitgeestermeer
De Havenlodge is een comfortabel 4 persoons appartement op het water met prachtig uitzicht over het Uitgeestermeer
Deze luxe huisboot voor 2-4 personen ligt afgemeerd in de haven met uitzicht op de langsvarende boten in het watersportdorp Heeg
Deze luxe huisboot ligt afgemeerd aan de Mookerplas te Middelaar in de haven met uitzicht op water, strandjes en natuur!
Slapen in een fraai drijvend appartement in Lelystad. Geniet van een dag shoppen en de vele horeca
Verblijven in een drijvend appartement met uniek zicht over de haven. Genieten van het spiegelende water en de rust
Een Havenlodge in de jachthaven van Monnickendam, geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van twee slaapkamers
Overnachten op het water in een jachthaven in Amsterdam, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Klinkt dit als de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie?
Verblijf in een van de 6 persoons havenlodges dichtbij het centrum van Amsterdam. Geschikt voor 6 personen en volledig ingericht.
De Zwerver is het oudste woon- en atelierschip van Nederland. De Zwerver is gebouwd in 1900 op scheepswerf De Vlijt in Oude Wetering.
Verblijven in een drijvend appartement met uniek zicht over de haven. Vanaf het dakterras zie je de haven volop in beweging en een prachtig kleurenpallet van de zonsondergang!